Chesterfield High School

Bell Schedules

Regular Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
1st Period 8:00 AM 8:53 AM 53 min
2nd Period 8:57 AM 9:47 AM 50 min
Break 9:47 AM 10:00 AM 13 min
3rd Period 10:04 AM 10:54 AM 50 min
4th Period 10:58 AM 11:47 AM 49 min
First Lunch (main building) 11:48 AM 12:14 PM 26 min
5th Period (main building) 12:18 PM 1:08 PM 50 min
Second Lunch (CATE building) 12:41 PM 1:08 PM 27 min
5th Period (CATE building) 11:52 AM 12:42 PM 50 min
6th Period 1:12 PM 2:02 PM 50 min
7th Period 2:06 PM 2:56 PM 50 min